Get fit for Fall challenge!

Jeg er så glad for å fortelle dere at jeg har blitt valgt ut som en av trenerne til å være med på Get fit for Fall challengen. Og derfor leter jeg etter deltakere som ønsker å være med. Og for de som lurer på om de må ha eller bruke Herbalife produkter, så er svaret: nei det trenger du ikke. Men jeg anbefaler deg selvsagt å bruke det, siden det er et helt fantastisk rå bra produkt! Challengen inneholder masse bra og den er til for å hjelpe deg med å nå dine mål og oppnå resultatene du ønsker. Hver uke er det veiing og vi har ukentlige samtaler for å hjelpe deg med å holde motivasjonen oppe. Det vil også bli ernærings seminarer der vi lærer deg alt du trenger å vite om for eksempel; proteiner, fiber, trening, mat forberedelser osv. Opplegget er utrolig godt tilrette lagt og man får selvsagt tilgang til en gruppe med mennesker som har samme mål som deg selv. Sammen motiverer vi hverandre og vi er her for å hjelpe deg hele veien.

Og om du leser dette og synes det høres spennende ut så meld deg på! Det er bare ca 170NOK man betaler for å være med, og så får man tilgang på en masse! Pluss at det er pengepremier, så ikke gå glipp av denne muligheten.

For å melde deg på bruk denne linken: Fall Fitness Challenge


I'm super excited and happy to tell you all that I have been selected to be one of the coaches on the Get fit for fall challenge! And now I'm looking for people who want to sign up for the challenge. And for for the people who know I sell Herbalife; no, you do not have to use it or have the products to join this challenge.  But of course I recommend you to use it, because it is the most awesome product in the world! The challenge offers so many good things, and it is made to help you reach your goal and get the results you want to achieve.

We have weekly weighing and calls to help you stay on track. We also have different nutrition seminars where you can learn all about proteins, fiber, exercise and so on. You will also get access to our community with people who have the same goals as you. We are here to motivate and support you all the way.

If your reading this and thinking: "hmm maybe this is something for me", then take the chance and sign up! It's only 20$ and there is cash prizes! So don't miss out on this opportunity.

To sign on to this challenge use this link: Fall Fitness Challenge

Xx Tonje