En sunnere høst

Etter en liten ferie er jeg klar for en sunnere høst! Matplanen er laget, Lifesum appen er installert, treningsklærne er på plass & motivasjonen er på topp. 

Det flotte med høsten er at plutselig har man mye tid på kveldene. Når det er sommer og fint vær er det mange av oss som er ute og vi prøver å gjøre mest mulig ut av dagene. Men når det er høst og det blir tidlig mørkt har iallefall jeg plutselig tid til overs. Da synes jeg det er utrolig godt å trene og dedikere mer tid til min deltidsjobb som Coach.

Om du ikke har trent noe særlig etter sommeren så er det en utrolig god ide å trene i disse mørketider slik at du får mer energi. For mange av oss blir desverre svært energiløse og deprimerte når høstmørket kommer. Det er også viktig for kroppen å få riktig næring. Mat som gir deg langvarig energi, vitaminer & som er mettende.

Jeg kjenner jeg gleder meg veldig til å trene igjen fordi jeg har slitt en del med nakken og ryggen i det siste. Og jeg merker at når jeg trener blir det bedre og i tillegg klarer jeg å sove bedre og klarer dermed å våkne tidligere. Og jeg ønsker føle meg sterkere rett og slett! Jeg tenkte jeg skulle fortelle mer om det i et annet blogg innlegg om ca 14.dager, slik at jeg kan fortelle om fremgangen min.

Ønsker du å forbedre helsen din i høst? Kontakt meg og jeg hjelper deg med å komme i gang! 

Xx Tonje

upload.jpg