My new blog! / Min nye blogg!

Today I'm very happy because I've decided to make a new blog. This blog and page will be in english, and I will also translate some of the blog into norwegian. On this blog I will post about fitness, beauty , food and a lot more. I'm looking forward to share everything here on this new page, and I you got any wishes for anything you want to read about here then write it in the comment box below. <3

Idag er jeg utrolig glad fordi jeg har bestemt meg for å lage en ny blogg! Denne bloggen og hjemmesiden kommer til  være på engelsk, og jeg vil også oversette noe av bloggen til norsk. Her på bloggen kan du lese om fitness, skjønnhet, mat og mye mer. Jeg gleder meg til å dele alt her på den nye siden min, og har du noen ønsker om hva du ønsker å lese om her på bloggen så legg igjen en kommentar! <3