Make a change / Gjør en forandring !

Are you happy with your life? Do you feel happiness, love and positivity in your life? If you do, then perfect! If you don't... Then make a change. I've been to the bottom when it comes to love, money, in my career and at one point I cried when I saw myself in the mirror. Let me tell you a little about my life. I was in a unhealthy relationship, I was flat broke all the time, I was doing a important job, but it was not what I wanted to do in life. I had acne all over my face, I had all this anger built up inside of me, and I felt like a dumb blonde. So what did I do?

I MADE A CHANGE! 

I found a career I loved doing: Fitness! I started working out and eating healthy. I loved the changes I saw in the mirror. I started to help others making changes and it felt awesome! I found my inner strength, and it gave me courage to break out of the relationship and become the person I wanted to be. I noticed that friends, family and even strangers asked me about advice. I finally felt smart and talented! I went on a trip all alone to meet a group of people with the same dreams as me, and they turned out to be super amazing!! I found new love, and it is the most beautiful love I have ever had! He makes me wanna be a better person every day, and he makes me feel like a queen. I love him so much, and I would never have met him if I didn't make the change in my life.♥ I have my fitness career and I also work at a book store! I always wanted to work with books since I was a child. So now I have the best of both worlds. One day I want to be a writer and write about fitness,stories and maybe children's books. And I believe I will some day. Because..

 I CAN DO IT! and so can YOU! You are the boss of your own life. If you want to travel around the world, you can. If you want to be a singer, you can. If you want to earn a million dollars, you can! If you want to find true love, you can! If you want a new look, you can! That's the beauty of change. And believe me, when you've made the changes, the reflection in the mirror has also changed. You were always beautiful, but it was hiding under all that fear of change. So stop being afraid, be the person YOU want to be! #TEAMFEARLESS forever♥

Føler du at du lever et lykkelig liv? Føler du lykke, kjærlighet og positivitet i livet ditt? Hvis du gjør det så, perfekt! Men hvis ikke... Gjør en forandring! Jeg har vært på bunnen når det kommer til kjærlighet, penger, karriere og på et punkt gråt jeg når jeg så meg selv i speilet. La meg fortelle deg litt om livet mitt. Jeg var i et usunt forhold, jeg var raka blakk, jeg hadde en viktig jobb men det var ikke det jeg ønsket å jobbe med. Jeg hadde akne i hele ansiktet, jeg hadde masse sinne som hadde bygd seg opp inni meg og jeg følte meg som en dum blondine. Så hva gjorde jeg?

JEG GJORDE EN FORANDRING!

Jeg fant en karriere jeg elsket: Fitness! Jeg startet med å spise sunt og trene. Og jeg elsket forandringene jeg så i speilet. Jeg startet med å hjelpe andre med å forandre seg og det føltes helt topp! Jeg fant min indre styrke, og det gav meg motet til å bryte ut av forholdet jeg var i og hjalp meg med å jobbe mot den jeg ønsket å være. Jeg la merke til at venner, familie og til å med fremmede begynte å spørre meg om tips og råd. Jeg følte meg endelig smart og talentfull! Jeg dro på en tur sammen med masse folk som hadde samme drømmer som meg, og de viste seg å være en alle tiders gjeng! Jeg fant ny kjærlighet, som viste seg å være den vakreste kjærligheten jeg noensinne hadde opplevd. Han får meg til å ville være en bedre person og han får meg til å føle meg som en dronning! Jeg elsker han så høyt, og tenkt at jeg ville aldri ha møtt han hadde det ikke vært for at jeg gjorde en forandring i livet mitt!♥ Jeg har fitness karrieren og jeg jobber også i en bok butikk. Jeg har alltid hatt lyst til å jobbe med bøker, helt siden jeg var liten. Så nå har jeg det beste fra begge verdner. Og en dag ønsker jeg å bli en forfatter og skrive om Fitness, historier og kanskje til og med barnebøker! Og det kommer jeg til å gjøre en dag. Fordi...

JEG KAN! Og det kan DU også! Du er sjefen over livet ditt. Om du vil reise jorden rundt, så kan du det! Om du vil bli en sanger, så kan du det! Om du vil tjene en million kroner, så kan du det!  Om du vil møte ekte kjærlighet, så kan du det! Om du vil skifte helt stil, så kan du det! Det er skjønnheten med forandringer. Og tro meg, når du har gjort de forandringene så har refleksjonen i speilbildet også forandret seg. Du har alltid vært vakker, det har bare gjemt seg under all frykten for forandring. Så stopp med å være redd, og vær den DU ønsker å være. #TEAMFEARLESS for alltid! ♥

Xx Tonje