30/30 Fit Body Challenge

Endelig er det tid for at den Europeiske Team Fearless gruppa skal arrangere en challenge! Alle sammen er hjertelig velkommen til å delta, og det koster bare 15£ = ca. 160 NOK.

I dette innlegget tenkte jeg å fortelle dere leserne litt om opplegget,og om du vil bli med ja så er det bare å trykke på linken som jeg legger ved nederst i innlegget. 

Vi vil tilby de som deltar ukentlig trenings opplegg med 3 forskjellige vanskelighets grader. Altså lett, middels og vanskelig.  Vi kommer ukentlig til å ha en call som vil bli tatt opp der vi har forskjellig tema hver gang. Mye går på rett ernæring, trening og tips til hva man kan spise og drikke. Alt gjøres over nett, så du kan fint sitte hjemme i din egen stue og få med deg hele opplegget når som helst. En gang i uken kommer din coach (meg) til å kontakte deg for å få vite hvordan uka har gått, hva gikk bra/dårlig,  du kan stille spørsmål du lurer på og du forteller om du har gått ned i cm eller kg. Hver uke noteres målene, og helt til slutt vil flere vinne pengepremier som kommer fra innbetalingen som alle deltakerne har betalt. Så pengene du har betalt for å delta kan du vinne tilbake, hvor bra er ikke det?! Du får også tilgang til vår facebook grupper der alle kan dele tips, støtte hverandre, du kan dele bilder osv. Og husk dette er for alle uansett hvilket mål du har. Om du vil bygge muskler eller gå ned i vekt. Om du vil få litt mer definert kropp eller bare få mer energi og overskudd.

Hørtes dette gøy og spennende ut, så bli med da vel!❤ 

Link til betaling for å delta(husk å screenshot betalingen,eller skriv coach Tonje på din betaling): paypal.me/teamfearlesseurope/15

Xx Tonje

upload.jpg